Startelvan: Kim, Jesper, Hult, Rådström, Henric, Javid, Marco, Per L, Anton, Per J och Khalil.
Avbytare: Isak, Viktor W, Alfred och Albin.

5-0 Anton Wallin (32,straff)
6-0 Khalil Ali (78) (Ass: Albin T)
7-0 Albin Tärning (82) (Ass: Khalil)

Ikväll hade vi nästan full bänk något vi inte varit bortskämda denna säsong, sen att få ha tillgång till spelare som Per Larsson, Marco Miller och Anton Wallin gör mycket för vårat lag.

Matchinledningen blev rätt jämn, lite av ställningskrig där vi ägde första 15 minuterna och redan då hade vi bud på 1-0, tänker på Marcos skott i den 6:e minuten, eller minuten senare när Anton är nära att frispela Per J men målvakten hann före. Men den bästa chansen kom i den 12:e minuten då Khalil började en kontring på egen planhalva ute till höger och löper inåt, han skjuter i stolpen, bollen studsar ut och hamnar efter många om och men hos Per J som var på väg att skjuta in 1-0 men fick se sitt skott blockas av en liggande försvarare som fick upp en fot.

Sedan har bortalaget en bra period där vi blir tillbaka pressade och är faktiskt lite i gungning, men dom lyckas trots mycket boll inte skapa något. Sen dödar vi matchen på 12 minuter då vi går från 0-0 till 5-0!

1-0 kom i den 20:e minuten genom Marco, det var Khalil som slog in ett lågt inlägg som Marco avslutade mot den första stolpen, snygg anfall och klass avslut! 2-0 kom i den 23:e minuten där vi vinner tillbaka bollen vid sidlinjen bollen kom till Per L som elegant hittade fram till Anton som kom fri med målvakten och 2-0 var ett faktum. 3-0 kom i den 28:e minuten där vi får bollen till skänkes efter bra press, Khalil tar med sig bollen och sköt och hittade sin bästa kompis ikväll, stolpe in. 4-0 var det Isak som gjorde (Isak fick komma in efter ca 15 minuter pga att Henric skadat sig), framspelad av Anton. 5-0 var det Anton som mer eller mindre skapade själv, i sin still kom han in i straffområdet och dribblade bort en back, back nummer två fällde Anton, som tog själv hand om straffen och 5-0 var ett faktum i den 32:a minuten!

Vi hade bud på sexan tre gånger, den solklaraste var en utebliven straff efter att Isak fällts i den 39:e minuten, vi fick bara hörna. Även Javid hade två bra avslut som målvakten räddade. En bra halvlek av oss, där vi stod pall under den korta tiden som dom pressade ner oss mot Kim, sedan fick vi se lite av den berömda ketchup effekten.

Fanns inte mycket att säga till killarna under pausen, bara ge dom cred för den första halvleken, samt att våga ha boll även i backlinjen och sist men inte mindre viktigt fortsätta med den fina offensiven men även att hålla nollan. Vi byte in Albin mot Isak som varit sjuk hela förra veckan och var inte helt hundra än.

Det är svårt att hålla upp samma spel när man leder med 5-0, oftast blir det så att alla vill fram och göra mål, så jag måste vara ärlig och säga att vi inte kom upp i samma nivå som vi hade i första halvleken, det mest i effektiviteten för chanser skapade vi massor.

I den 47:e minuten höll Per L på att göra mål men målvakten räddade. I den 50:e minuten tippade Kim en boll till hörna. Khalil blev frispelad av Marco i den 53:e minuten, när han kom mot sista backen fick han ett slag som gjorde att han fick bollen lite för långt ifrån sig, han lyckades trots det sätta målvakten men avslutet gick i burgaveln. Anton fick iväg ett hårt skott efter en hörna.

Anton vilades i den 60:e minuten, in kom ynglingen Victor, som glädjande för oss var tillbaka efter en tidsfrånvaro. Runt den 65:e minuten skede det en tråkig skada, en Edebäck spelare faller illa efter en kollision och nyckelbenet gick av. Hoppas på en snabb återhämtning för den olyckliga! Dom följande tio minuterna var det två små chockade lag ute på plan och det var ingen bra fotboll.

I den 77:e minuten bjöd Marco på en solo räd som förtjänade ett bättre öde. I den 78:e minuten en fin anfall där Per L hittade Albin som i sin tur hittade Khalil, och denna hittade återigen sin bästa kompis ikväll nämligen stolpen och 6-0 var ett faktum!

I den 80:e minuten fick Alfred göra sin debut i seniorfotbollen och vilken debut det höll på att bli, Victor slog en kanon inlägg mot bortre stolpen där Alfred kom och satte foten på bollen som var på väg in men målvakten hann få upp en hand och rädda! Minuten senare kom 7-0 genom Albin, ett anfall som började hos Victor som hittade Khalil som sedan släppte till Albin och sjuan var ett faktum. Albin fick ytterligare två chanser, men inga flera mål innan domaren blåste av matchen!

Som sagt ikväll var det rena lyxen, 15 spelare och trots att av dem 15 var 3 målvakter så höll alla 15 riktig bra klass ikväll!